Europa Conference League

ΠΑΟΚ: «Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε»

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους φιλάθλους για τη ρεβάνς του Δικεφάλου του βορρά με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Την Πέμπτη (14/03, 19:45) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για τη ρεβάνς των «16» του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του βορρά έβγαλε ανακοίνωση και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, εφιστώντας τους επίσης και την απαραίτητη προσοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το UEFA Europa Conference League επιστρέφει στην Τούμπα και φέρνει μία μεγάλη πρόκληση για τον Δικέφαλο. Η ομάδα του μας χρειάζεται όλους δίπλα της, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας.

Είναι ένας δύσκολος αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες!

Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Όπως διαπιστώσαμε πρώτοι και σκληρά, ακόμη και η παραμικρή παρατυπία θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μας και η ομάδα δεν είναι η ίδια χωρίς εσάς στις εξέδρες!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Η είσοδος στο γήπεδο για ενήλικες αλλά και παιδιά επιτρέπεται μόνο με ονομαστικό εισιτήριο. Οι ανήλικοι κάθε ηλικίας δεν έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου βάσει νόμου σε κανένα γήπεδο της χώρας και παρακαλούνται οι γονείς να προμηθεύονται εισιτήριο και για τα παιδιά τους, αλλιώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος. Κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει εισιτήριο στο όνομά του κι ένα έγγραφο ταυτοποίησης, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας και θα επιβάλλουν πρόστιμα στους παραβάτες.

Όταν όλα μοιάζουν ανάποδα, μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x